[Prokrastinere]

2

Jeg gleder meg til å flytte. Jeg gleder meg til å få et litt større rom og mer «luksus». Oppvaskmaskin og stort kjøleskap! Oh, la la. Slippe å gå ut av leiligheten når jeg skal på toalett. Dusje på badet, ikke på kjøkkenet. Oh, la la.

En annen fin ting med å flytte er at det blir litt mer begrenset innsikt til meg og mitt. Akkurat nå måtte jeg stimulere krampe i armen fordi jeg tenkte høyt idet en overtidsarbeidende fyr i kontorbygningen på den andre siden av gata tittet i min retning.

Han så meg sikkert ikke, men man kan aldri vite.

Jeg er altfor flink til å tenke høyt. Noen ganger ser jeg ut som om jeg har Tourettes fordi jeg blir så engasjert i tankerekken min at jeg setter opp ulike ansiktsuttrykker eller gestikulerer uten å si noe. Hoho. Tics de luxe. Sånn er det å være en kreativ kunstnersjel.

Jeg bedriver passiv prokrastinering nå. Jeg skulle egentlig begynne med refleksjonsnotat. Men jeg har fått akutt vårslapphet. Og hovne lymfeknuter. Vi snakker NADA energi. Jeg tror jeg brukte opp all energien jeg hadde da jeg tvang meg selv ut av senga halv åtte idag morges. Og det var en time senere enn planlagt.

Energi, kom tilbake! Nå!

2 kommentarer til “[Prokrastinere]

  1. >Haha, herlig! Dette med å tenke høyt gjør jeg også, og jeg tenkte på det senest i dag, på butikken. Der stod jeg med valget mellom bambusskudd eller minimais, og resonnerte meg frem til førstnevnte ved hjelp av ivrige ansiktsuttrykk og en heftig indre dialog. Jeg klarer ikke helt å skjule hva som foregår i hodet mitt når jeg går rundt alene. Det er godt mulig jeg får et par skrå blikk på gaten. :x

    Når andre er rundt meg er jeg mye flinkere til å ha et steinansikt.

  2. >Hoho, det må ha vært et fantastisk syn :D Diskusjon med seg selv om ditten eller datten :)

    Jeg er relativt flink til å holde maska blant folk. Men noen ganger vandrer tankene… :p

Comments are closed.