[Om å være broderipute]

0

Makan, jeg utlyser en spørretime og så er det ingen som lurer på noe som helst. Ikke engang hvilken stat byen Chicago ligger i. Jeg føler meg litt vonbroten. Men heldigvis er det bare å se på denne vaskebjørn-videoen for å komme i fnisehumør. Fnis, fnis.

Idag startet jeg uken min med å ligge på en passe myk benk mens legen min brukte meg som broderipute. Vi rakk å fjerne fire av sju føflekker før sprøyte, skapell og sysakene ble lagt vekk. Det var ikke særlig ille, jeg lå faktisk og halvsov mens deler av huden min ble lagt i glass. Men jeg fant ut at hvis jeg noen gang skal ha tatovering, så ligger rumpa sist på lista over steder jeg vil tatovere meg på. Sprøytene der gjorde sinnsvakt vondt i forhold til de to på ryggen!

Jeg har lyst til å sove litt. Var søvnløs frem til halv to i natt og måtte stå opp halv sju for å være sikker på at jeg klarte å komme meg ut tidsnok til å rekke legetimen. Ææææ, snork. Klasserommet har tre sofaer, så jeg kommer nok til å kræsje litt der før jeg skal hente lysutstyr.