[Nytt fôr til Zen]

2

Idag har jeg funnet ut at Cyndi Lauper får laptopen min til å bli litt spinnvill. Den brummet og surret verre enn et vepsebol mens jeg rippet de to Lauper-cdene jeg lånte idag. Den fine, lille mp3-spilleren min fra Creative fylte et helt år idag og hva passer vel bedre enn å fôre en så fin dings med masse ny musikk?

I tillegg til She’s so unusual og A night to remember av frøken Lauper, lånte jeg også Travis’ The Man Who, Minor Majoritys If I told you, you were beautiful, Bob Dylans Biograph og Kaizers Orchestras Maestro. Jeg gleder meg.

Og ellers i det siste har jeg skaffet meg en blå gymball som jeg skal bruke som kontorstol når jeg redigerer bilder, ryggen min har vært litt sur i november og desember. Kanskje den blir gladere når jeg sitter ordentlig på en morsom ball istedet for å sitte som en potetsekk på senga? Jeg har også blitt en kløpper på å lage amerikanske pannekaker, og jeg planlegger å eksperimentere med sjokoladebiter, blåbær, jordbær og andre godsaker i røra etterhvert

2 kommentarer til “[Nytt fôr til Zen]

Comments are closed.