Nytelse uten smitte

8


(Fiktiv reklame)

«Hva er en slikkelapp?» tenkte du sikkert. Dette er grunnen til at jeg lagde denne fiktive reklamen; for å opplyse folket om slikkelappen. Slikkelappen er en lapp av lateks som brukes ved munnsex eller rimming (munn mot anus) for å unngå smitte. Mange tror at kvinner som har sex med kvinner ikke trenger tenke på prevensjonsmidler, men det er faktisk slik at all kontakt med slimhinner kan medføre overføring av seksuelle infeksjoner.

Jeg brukte rød fløyel for å skape assosiasjoner til en romantisk-erotisk stemning. Stoffet ble dandert på et produktbord og en hvit slikkelapp ble lagt slik at den kommer tydelig frem. Jeg plasserte en softboks over bordet, litt vippet mot kameraet, og to hvite isoporplater på hver side av kameraet.

I Photoshop la jeg til Surface Blur på den røde fløyelen for å myke opp stoffet og få lappen til å komme enda bedre frem. Jeg la på et rødt leppestiftmerke ved hjelp av brush som jeg lastet ned her. Jeg la på slagordet, «Nytelse uten smitte», over slikkelappen og redigerte litt for å få teksten bedre frem, bl.a med skyggelegging i bokstavene og rød bakgrunn.

Første avsnitt av informasjonsteksten og logoen i nederst høyre hjørne lånte jeg fra Helseutvalget for å få reklamen til å fremstå som mer realistisk.

8 kommentarer til “Nytelse uten smitte

  1. >Ler! Så artig! Jeg vet forresten godt hva slikkelapp er ettersom jeg er polyamorøs. :-)

  2. >Ingeborg: Yey, takk! :D

    Anne-Sophie: Så bra at du passer på slikt :D Og hyggelig at du likte reklamen ;D

  3. >Hei!

    Vil bare si at jeg har tittet på alle bildene dine. Du er kjempeflink! ;) Go on, girl!

Comments are closed.