[Å være distré]

2

Dette har ikke helt vært min dag når det gjelder småting. Først gikk jeg ut og låste døra før jeg oppdaget at jeg hadde glemt å ta på meg jakka. Det er en stor jakke, så jeg er mektig imponert over at jeg i det hele tatt klarte å glemme å ta på meg den. Da jeg nesten var ute, kom jeg på at jeg ikke hadde med meg mobilen, så det var bare å snu og gå inn igjen.

Til slutt kom jeg meg til trikkholdeplassen og trikken kom herlig presis. Fem minutter senere stusset jeg over at det var uvanlig stille rundt meg. Det var da jeg husket at høreapparatet fremdeles lå på kommoden hjemme. Jeg gadd ikke dra tilbake når jeg endelig var på god vei til fotostudioet.

Vel framme i studioet begynte jeg å forberede til fotoshooten. Det var en annen fotograf der hvis navn jeg hadde sett «overalt» og vi snakket litt sammen. Jeg fortalte at et av bildene jeg skulle ta, var en fiktiv reklame for slikkelappen og jeg skulle til å finne frem slikkelappen min da det gikk opp for meg at jeg hadde klart å legge igjen denne hjemme også.

Flott hukommelse. Jeg tror jeg må henge opp en lapp på døra mi; «Har du husket alt? Absolutt alt? Er du helt sikker?»

Men bortsett fra disse bagatellene, så har dagen ikke vært så ille. Jeg fikk sove passe lenge, spiste frokost mens jeg så 300 (for en fantastisk bra film!) og støvsugde litt. På ettermiddagen/kvelden var det fotoshoot i studio F, bilde til temaoppgave, bilde til slikkelappreklamen og et tredje, kunstnerisk bilde. Det blir spennende å se hvordan de ser ut etter en runde i Photoshop!

På trikken hjem la jeg merke til en jente som hadde veldig flotte trekk, og til slutt dristet jeg meg til å spørre henne om hun kunne tenke seg å stille opp som modell for meg. Jenta fikk adressen til phoggen min, slik at hun kan sjekke hva slags bilder jeg har tatt før, og mobilnummeret mitt, så nå er det bare å håpe at hun tar kontakt!

2 kommentarer til “[Å være distré]

Comments are closed.