[Noen punkter]

1

Jeg er i live. Jeg har bare ikke vært i noe særlig humør i det siste og når man nesten ikke gjør annet enn å sitte inne med en eller annen bok, blir det naturligvis ikke mye å skrive om. Men jeg har noen punkter som jeg skal oppsummere kjapt før jeg legger meg.

Oslo Underground Fashion
Det var kult å leke dansemodell. Den lille catwalken var omgitt av et par hundre mennesker (minst!) og jeg danset helt alene i ett minutt og femten sekunder. Og det skal gjentas.

Foto
Etter jazzen igår kom pedagogen, Siv, bort til meg og snakket. Hun sa at hun ikke skjønte at jeg var døv før igår. «Jeg snakket til og med engelsk til deg!» Samtalen endte med at vi gjorde en avtale om at jeg skal fotografere en oppvisning for henne. Honorar inkludert.

New York
Nå er det bare 16 dager igjen. Jeg har kjøpt billett til musikalet RENT og det ser ut til at vi skal på noe RHPS-greier med filmfolka. Dagstur til Coney Island blir det også.

Neil Gaiman
Tidligere syntes jeg at det å lese bøker på engelsk var ganske langtekkelig. Etter at jeg «tvang» meg selv til å lese Coraline og «overtalte» meg selv til å lese Smoke and mirrors, ser det ut til at Neil Gaiman har knekket lesekoden for meg hva engelsk angår. Plutselig har jeg veldig lyst til å lese flere bøker på originalspråket.

Kroppen min
Alt fungerer nå. Jeg ser ikke lenger ut som Frankensteins monster og har ikke vondt overalt. Unntatt i hjertet, men det går vel over til slutt. Det er jo kjent at ingenting varer evig.

Én kommentar til “[Noen punkter]

  1. >Du er så utrolig heldig som skal til NY. Jeg blir helt syk av lengsel og misunnelse når jeg hører om andre som skal dit, jeg vil også, for en uke er for lite, så jeg håper du skal være der lenger og at du koser deg masse!

Comments are closed.