[Nattlig oppdatering]

0

Og jeg som liksom skulle legge meg så snart Schindler’s List var ferdig. Istedet sitter jeg i den røde stolen min og knatrer i vei på lappisen mens jeg tenker at jeg snart bør tatovere et nummer på underarmen min. (Det har vært planen min siden jeg var 15-16, så ikke si at jeg er lettpåvirkelig.)

San Francisco til sommer er midlertidig skrinlagt. Jeg fant ut at jeg hadde mye mindre på sparekontoen enn jeg trodde og da ble en tur over dammen litt for dyr. Kjipt. Istedet skal jeg til Europride som skal holdes i Stockholm i juli/august. Det er ikke helt det samme som Frisco, men jeg har faktisk ikke vært i «Nordens Venezia», så det blir jo en ny opplevelse for min del. Hurra.

Imens får vi håpe at jeg finner meg et hyggelig, passe stort og passe billig rom slik at jeg kan begynne å spare minst totusen hver måned. Sparekontoen min må fetes opp og jeg har planer om San Francisco- og Perth-tur i en ikke altfor fjern fremtid.

På torsdag var jeg på Animal Alpha-konsert. AA har definitivt fått en plass på favorittlista mi nå. Tøffe bandet. Jeg sitter og håper at gruppa mi skal knipse dem imorgen. Vi skal nemlig lære hvordan det er å være pressefotograf med deadline og i den anledningen får vi utdelt en kjent/semi-kjent/ukjent person med ditto telefonnummer. Som vi altså skal ringe til og deretter fotografere.

Hellige Dita Von Teese, gi oss Agnete… eh, Animal Alpha imorgen. Eller frøken Vestrheim. Amen.