[Media på teip]

0

Du vet du har vennet deg til DVD når du putter en VHS-kassett i videospilleren og venter på at menyen skal komme opp. Haha.

Idag har vi hatt en interessant dag på skolen. Vi skulle leke pressefotografere med deadline klokka 15. To oppgaver. Den ene oppgaven skulle være en serie på 3-5 bilder av et valgfritt tema (oversvømmelse i Akerselva, narkomisbruk i Norge eller den nye Operaen). Den andre oppgaven var et miljøportrett av en kjent/semi-kjent/ukjent person.

Lærerne våre bygde opp forventningene våre forrige uke. Jeg forventet noe på linje med Animal Alpha. Noen forventet kanskje Nicole Kidman. Hun er ikke norsk, men hun burde være norsk slik at vi kunne få fotografere henne. Absolutt. Men Linn Skåber og han duden fra Hotell Cæsar var de største stjernene på lista.

Heldigvis fikk jeg og Stine en veldig sprudlende, semi-kjent dame som syntes det var fantastisk moro å få besøk av oss. Selv da jeg begynte å rote i skosamlingen hennes, syntes hun det var kult. Det var veldig gøy å prate med henne, bli kjent med henne og forberede til fotoshoot. Og bildet mitt fikk bra kritikk etter at vi hadde levert. Hurra!

En annen sak:
Øye = føkka = legebesøk = brennkopper på begge øynene = resept på supersterk penicillin og allergimedisin (ikke aner jeg hva det er godt for, jeg er egentlig ikke allergisk mot noe, men men…). Bah. Humbug. Når skal øyekapittelet avsluttes? Jeg har ikke lyst til å være stamkunde hos apoteket eller se legen min annenhver uke. Bah.

Dobbel-bah.

Nå skal jeg se en video. Terminatoren, yeah!