[Nålepute i halvmaraton]

4

Dagen min har vært litt svett idag. Kjedelige ting kom som perler på en snor:

Begynte med trening på SATS. Det er heldigvis ikke kjedelig, men jeg måtte være rask for å være sikker på å få god tid før en time hos vaksinasjonskontoret. Endte opp med utrolig god tid og tok meg en is mens jeg ventet på at klokka skulle bli mye nok til at jeg kunne gå inn.

Jeg fylte ut et skjema og ble med en lege til et rom. Der fikk jeg gleden av å være en liten, uforberedt nålepute. Fikk tre sprøyter på én gang. Nå er jeg immun mot hepatitt A, difteri og gul feber, og dermed klar til å reise til Sør-Amerika. Hurra.

Når jeg skulle betale for vaksinene, viste det seg at kortet mitt ikke fungerte i betalingsterminalen. Jeg løp til en minibank og klarte å sette minibank midlertidig ute av funksjon (av alle ting!). Løp til en annen minibank som spyttet ut kortet med beskjed om at kortet er ugyldig. Takk for den, liksom.

Fikk tatt ut penger hos Nordea og løp tilbake til vaksinekontoret etter å ha ventet i en evighet på å IKKE få fikset kortet mitt. Kommer tilbake til banken imorgen istedet, for jeg fikk så dårlig tid.

Betalte, tok veska mi og travet til Nationaltheater togstasjon med en herlig duft av varm, klam svette etter meg. Til dere som satt på toget og på bussen med meg: Beklager at jeg glemte å ta med meg deodoranten.

I Sandvika frydet jeg meg over at fonteneområdet så ut som åstedet for en kommende homofestival (det er lov å drømme) mens jeg gikk til NAV. Fikk levert fra meg et brev fra skolen og faktura for Mac-kurset.

Siden har jeg sittet hos mamma og sett L Word og nerdet litt. Kom over denne saken. Minner meg svært om et par tilfeller vi har hatt på ED. Skjønner ikke hva det er som får folk til å gjøre sånt.

Jaja.

4 kommentarer til “[Nålepute i halvmaraton]

  1. >Og jeg har ikke engang nevnt at mobilen min sluttet å virke (bare midlertidig) og at den tunge persiennen hos mamma falt på hånda mi. Håhå.

    Imorgen er en ny dag. Bedre, håper jeg ;)

Comments are closed.