[Go With The Flow]

0

Siste feriedag før skolestart. Det blir interessant imorgen. Ei som begynte på mandag sa at de allerede har fått oppgaver. Jeg håper vi på fotografi også får oppgaver. Helst noe à la «Hva jeg har gjort i sommer», for da kan jeg vise frem noen av de fineste bildene jeg tok i sommer og høre «Waaaauuuuw!» suse gjennom klasserommet.

Fremdeles beskjeden, ja.

Dagen igår begynte med panting av tomflasker (igjen!) før jeg tuslet til Adam&Eva(n) og fikk nytt frisyre og hårfarge. Min nye hårfarge er mørkbrunt. Så mørkt at det ser sort ut. Bilde kommer når jeg har vennet meg til sveisen.

Var hos audiopedagogen. Der leste hun opp en liste over jente- og guttenavn. Jeg bommet på et par av de vanligste guttenavnene, men fikk treff på ikke fullt så vanlige Tristan. I tillegg leste hun opp navnet mitt. Jeg satt og lurte på om jeg faktisk hørte riktig eller om det var den selvopptatte hjernen min som hørte det den ville høre. Snedig.

Etter en potetmiddag (røstipoteter!) og en liten lur, busset jeg ut til Holmen og danset moderne. Fant ut at SL har vært geniale i sommeren og kom meg derfor hjem en halv time senere enn planlagt. Men til gjengjeld slapp jeg å bytte til tog i Sandvika og ble kjørt «til døra».

Idag skal jeg trene, besøke vaksinasjonskontoret, dra til NAV for å mase litt på trege sakbehandleren min (e-post funker ikke, telefon funker ikke, personlig oppmøte funker = c’est teit de luxe) og deretter skal jeg til blondeste Lommedalen for å se opptak av første episode av fjerde sesong av L Word! Wuhei!