[Motivasjonsflamme]

3

Jeg tror jeg kommer til å være vrak imorgen. Er støl overalt enda jeg tøyde ekstremt. Treningsveiledningen gikk veldig bra, det var skikkelig digg å få satt opp et nytt program og deretter kjenne at det BRENNER i musklene når jeg trener! Motivasjon de luxe!

Det var egentlig meningen at jeg skulle gjøre hver øvelse tre ganger med 12 repetisjoner. Men jeg måtte justere ned til 8 repetisjoner for å i det hele tatt klare å fullføre, haha. Det så komisk ut da jeg skulle gjøre siste runde av skulder-/ryggøvelsen, jeg klarte ikke engang få armene helt ut og jeg hadde dette «Nåååå anstrenger jeg meg skikkelig uten at det egentlig skjer noe»-uttrykket i trynet.

Øvelse gjør mester.

Hm.

Nå skal jeg ta en kjapp dusj, flytte Linns godstol til pcen og se en film med kattepus på fanget, film på skjermen og sjokolade i kjeften. Yay.

3 kommentarer til “[Motivasjonsflamme]

 1. >Hei, Anne-Line, og takk for sist. Jeg feirer ettårsdagen min med å stikke innom folk som kommenterte på bloggen min i begynnelsen. Du var en av dem, og takk for det. Du lærte meg om Hippopotomonstrosesquippedaliofobi – den ironiske angsten for lange og vanskelige ord. He he. Ganske artig.

  Ellers ser jeg at du er i hardtrening og fortsatt tar bilder. Det skal du bare fortsette med. Og når du oppgraderer den der Nikonen din, så gi meg beskjed hvis du vil selge det gamle. Jeg ønsker meg vilt og hemningsløst nytt kamera, og synes det er på tide å ta skrittet over til speilrefleks.

  Vel, ha det fint! Vi ses kanskje!

 2. >Hippopomonstrosesquippedaliophobia er et fantastisk ord ;D

  Det er deilig å være tilbake på topp mht. treningen, spesielt nå som jeg har fått lagt opp et nytt, tøffere program!

  Speilrefleks er veldig bra å ha hvis man er veldig fotointeressert. Nikon D40x er et veldig bra nybegynnerkamera og det koster ikke så ille mye nu til dags :)

  God helg til deg :)

Comments are closed.