[Moseklemmeoverfalle]

0

Mmkay og Stine Bay kom innom Elsker istad! Helt overraskende! Jeg har ikke sett Mmkay siden mars-april og plutselig stod hun utenfor vinduet her og «hylte». Jeg «hylte» tilbake: «Kom deg inn hit!» og sprang til døra for å moseklemmeoverfalle henne. Så koselig!

Hun og Stine Bay skal videre til Ørebro imorgen, men forhåpentligvis rekker vi å ta en tur på kafé og visning av bokollektivet mitt før de stikker fra byen.

Gjett om jeg har savnet Mmkay.

Idag har jeg vært og trent for første gang på et par uker. Deilig å svette litt og (mis)bruke kroppen. Føler meg jo så daff når jeg ikke trener. Muskler, jatakk! Har veldig lyst til å være med på SATSDans imorgen kveld.

Må danse litt i løpet av sommerferien ellers kommer jeg til å bli sprø. Danse-danse-danse! Skal sjekke om Spin Off har sommerkurs. Det ville vært perfekt. Skolen ligger jo i gangavstand fra der jeg bor.

Klokka begynner å bli mye, så jeg får vel tusle hjemover og legge meg. Sove vekk siste rest av forkjølelsen min. Ta pent adjø med Hans Olav her. Jeg har en tendens til å få meg nye venner hver gang jeg beveger meg ut blant folk. Fin egenskap.