[Ansvarsfraskrivelse ved spillopper]

0

En liten gave til dere som snakker om sol og sommer:


Stapp hodet i et buksebein…


Jeg vil også ha sol og sommer! Det føles som om jeg aldri kommer til å bli frisk så lenge det er kaldt, vått og trist her i Oslo. At min rekonvalesens kanskje blir forlenget på grunn av mine utallige spillopper utendørs har ingenting med saken å gjøre, dere. Det er været som tynger meg.

En av spilloppene mine var gårsdagens deltakelse på en sal-time hos SATS. SATSDans. Sidekvinnen, som befant seg i slutten av 50-årene, klarte tempoet bedre enn meg, men jeg skylder på at jeg nettopp har vært syk og fremdeles er svak.

Ansvarsfraskrivelse? Det har jeg ikke sett. Jeg passet jo på fulle venner/bekjenter igår kveld. De var så fulle at jeg måtte be bartenderen om å ikke gi dem mer alkohol. Det falt ikke akkurat i pent vær hos den ene. Bra underholdning for folka som befant seg på Karl Johans gate i natt.

Hvis vi ser bort fra slutten på gårsdagen, så hadde jeg en gøyal dag. Var i leiligheten til Benjamin for å holde Mmkay og Stine Bay med selskap mens de farget hverandres øyebryn og -vipper. Deretter dro vi til meg og spiste lunsj. Senere på dagen var det sosialisering på diverse steder til midnatt.

For tiden leser jeg Det mørke tårn III – Ødemarken av Stephen King. Kjøpte den på onsdag og er allerede halvveis.

Snart middag?