[Mord på dansegulvet]

6

Tidlig opp idag. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Jeg tåler IKKE å stå opp tidlig. Slet som en hund med å holde øynene åpne til etter lunsj en gang. Vi hadde selvfølgelig veiledning klokka 10, så det var litt problematisk å være B-menneske.

Til mitt forsvar: Jeg la meg FØR midnatt. Jeg la meg faktisk i 22-tiden. Så ikke kom her og mas om leggetiden min. Det er vekketiden som er problemet.

Etter skolen var jeg hos knekkeren en tur. Deilig å bli knekket opp litt igjen. Etterpå trikket jeg ned til audiopedagogen og lyttet litt og pratet litt.

Siden jeg og legen min likevel var der samtidig, bestemte jeg meg for å stikke innom legen for å få henne til å titte på det såret jeg har hatt på høyre øyelokk siden midten av Brasil-turen.

Diagnose: Brennkopper. Yeah. Er det ikke atopisk eksem, er det kyssesyke. Og er det ikke kyssesyke, så er det brennkopper. Hva blir det neste, liksom? Men nå har jeg iallefall fått penicillin og forhåpentligvis ser øyelokket mitt normalt ut om ikke så lenge.

Takkogpris.

Fikk tilbake en bok av en bekjent, spiste middag og traff tilfeldigvis på en tidligere lærer før jeg føk til Bårdar for å trampe i flamencoskoene mine og svinse rundt i jazzen.

I jazzen klarte jeg å slå opp et sår på foten og blødde utover halve dansegulvet. Herlig.

Nå er det snart leggetid. Jeg har ikke lyst til å sove alene. Savn.

6 kommentarer til “[Mord på dansegulvet]

 1. >Ik! Brannkopper! Det er så voooondt. eller, veldig ubehagelig… De kommer på sånne dumme steder. *kremt*

  Hvordan er foten din etter å ha blitt drept?! :o

 2. >Martine: Foten min hadde det bra en stund. Nå er den auau igjen etter jazzen ikveld, haha.

  Hilde: Ja, vi reiser 3. mars! Men… Vi skal tilbake til Norge 9. mars… Kanskje vi ser hverandre på flyplassen? :)

 3. >Oh, shit. Hadde vært gøy å treffes i New York da. Unikt sted å treffes på ;) Hvem drar du med da? Hva er NYC planene dine? Jeg syns faktisk det er litt vanskelig å shoppe der, det er så stort! Men jeg var sikkert på feil steder :P Må fortelle meg om du vet om noen bra steder, shopping så vel som utesteder!

 4. >Skal reise med klassen. Studietur med masse fotografering ;)
  Jeg har aldri vært i NYC før, så jeg aner ikke hvor det er bra å shoppe eller feste. Du kan jo kjøpe «Rett på: New York City» i bokhandelen. Jeg har «Rett på: London» og den er veldig bra :)

 5. >Fotografering i NYC, det blir bra!!! Woaaah! Mange mange motiver, spør du meg. Hm, jeg får ta en titt på den boka! Forrige gang var jeg kun på 5th avenue, der er det bare dyyyyre butikker a la Gucci, Prada, etc. TimesSquare har ikke så mange butikker syns jeg. Og Chinatown selger bare juggel. Ha. Men jeg tror jeg bør prøve ut Greenwich Village, må vel være en del kule butikker der! Var ute med noen folk der en gang, og der finnes i hvert fall KULE utesteder! Gir ikke opp i jakten på de bra butikkene! ;)

Comments are closed.