[Smil]

0

Idag fikk jeg sove til litt etter soloppgang og det fungerte mye bedre for meg! Skulle titte på location med Trine, så litt før halv 12 var jeg i Lillestrøm, opplagt og klar som bare det. Trine, jeg og tolkene tuslet rundt en stundt og tittet på byggeplasser. To av stedene var bare helt geniale, så vi gleder oss til fotosess.

Vi ble ferdig tidligere enn ventet, så da rakk jeg en tur til SATS. Jeg har ikke vært der på nesten to uker og jeg har neimen ikke tenkt å bli støttemedlem. Deilig å trene litt styrke igjen.

Etterpå tuslet jeg til bussen, helt i min egen verden. Jeg var halvveis over gata da en dame pekte på beina mine og sa et eller annet. Et blikk ned avslørte hva det var det damen prøvde å fortelle meg:

Jeg hadde glemt å ta av de lekre, blå plastposene som vi må ha på skoene når vi går inn på SATS. Haha. Tenk om jeg ikke oppdaget det før jeg var hjemme, haha. Men kanskje jeg kunne ha startet en hett trend.

Ønsketenking.

En middag, en kopp te og litt sløving senere satt jeg på trikken til Bårdar. Overraskelse. Klassisk med Tatsiana og jazz med Geir. Vi gjorde den samme kule koreografien som vi lærte sist gang, men slutten var endret til piruett, spark, snu-hopp, vend, piruett, ned på gulvet, hopp, hopp, vri-hopp, contraction og release til stående spagat.

Kult.

Kvelden ble avsluttet med kos, kos og kos. Jeg hadde blitt sprø om jeg ikke hadde fått se henne ikveld. Hun er vidunderlig.