[Mandag i LA]

0

Hva jeg gjorde i dag:

Pådro meg blåmerke på hoften i jazzklassen med Joaquin Escamilla. Koreografien vi lærte i dag, var veldig fin, og vi ble filmet mens vi danset, så kanskje-kanskje videoen snart kommer ut på Fjesboka. Da skal jeg dele den med dere!

Ble forsøkt svindlet av noen som så min annonse på Craigslist om leie av rom i New York. Takk og pris for sunn fornuft og Google. Jeg prøver å finne et sted å bo i New York City, men foreløpig ser det ut til at de fleste henvendelser enten har for høy leie, adressen er langt uti gokk eller bare er svindel.

Tok bussen ut til Beverly Hills.

Beundret et prikkete verk (Hymn of Life: Tulips) av min favorittkunstner, Yayoi Kusama ♥

Spaserte på Rodeo Drive mens jeg beundret designerklær, rådyr bling og porselensfigurer. Dørvaktene i alle butikkene er flinke til å smile, men jeg må innrømme jeg fikk litt «Julia Roberts i Rodeo Drive-scenen fra ‘Pretty Woman'»-følelse. Det er liksom så veldig tydelig at jeg ikke er typen til å kle meg i Gucci, Prada eller slikt overpriset stæsj. (Men en passe stor Louis Vuitton-reisekoffert med initialene mine kan jeg godt tenke meg, altså.)

Fikk meksikansk middag av Hank. Jeg kunne nesten blitt værende i LA bare på grunn av den mannen, men jeg har så lyst til å dra til New York også! Håper, håper, håper jeg snart finner et sted å bo der…