[Lost? Found!]

0

Dette er ikke et innlegg om TV-serien LOST, bare så det er sagt. Dette handler om noe som er langt mer nyttig for enhver som skal surre rundt utenfor Ring 2. (På den andre siden; kunnskapen man får av å se LOST, kan kanskje hjelpe en med å overleve i en øde bygd midt i bibelbeltet, men det er en annen sak.)

Et eller annet lyst hode har funnet på en «Global luggage/property tracker». Dette er en slags ekstra forsikring hvis du er ute og reiser; du kjøper et klistremerke eller en tag med en unik kode som du registrerer på profilen din hos Okoban. Tagen henger du på kofferten/sekken/laptopveska/golfbaggen/gymposen, klistremerket klistrer du på passet/mobilen/kamera/mp3-spiller/laptop/…

På denne måten øker sjansen for at du får tilbake de merkede og registrerte tingene dine hvis du mister dem, for finneren kan gå inn på Okoban og skrive inn koden. Da får du automatisk en e-post og sms om at stæsjet ditt er funnet! Nå er det jo en mulighet for at finneren ikke  er en ærlig sjel som er bestis med Timmy Gresshoppe, men man bør vel ikke helt miste trua på menneskeheten bare fordi Oslo er belemret med lommetyver?

Dette innlegget er ikke sponset på noen måte. Jeg kjøpte en bagasjetag og fire klistremerker for mine egne surt ervervet penger hos Clas Ohlson i dag, så det så. Men jeg forventer at forsikringselskapet mitt gir meg rabatt på reiseforsikringen fordi jeg er slik en fornuftig reisende.

Det er nå 44 dager igjen til avreise (iih!), og ting faller sakte på plass. Ting kunne egentlig falt litt raskere på plass, men når man ikke har verdenskontroll, er det bare å gjøre det beste ut av det man selv kan gjøre og satse på at andre får ut fingeren snarest mulig (med litt purring). Jeg har fremdeles ikke peiling på hvor jeg skal bo, jeg har ikke fått svar på visumsøknaden min og jeg venter på resten av et honorar jeg skulle fått i høst. Jaja, de årne sæ, sjø.