[Håndskriftmeme]

9

Denne memen fant jeg på bloggen til Akima Montgomery. Det er altfor sjelden vi skriver for hånd, det meste av kommunikasjon foregår via tastatur, det være seg e-post, sms eller blogginnlegg. Jeg syntes dette var så artig at jeg like godt slo til med fire forskjellige håndskrifter! Jeg har nemlig en tendens til å skifte håndskrift hele tiden. Et fullskrevet A4-ark kan veksle mellom skjønnskrift, til raske bokstaver som bare flyter sammen, til fjortisskrift og så videre… Her poserer fire av håndskriftene mine sammen med stjernemaskinen jeg kjøpte på ebay for tretti kroner.

Oppgavene i memen er som følger:
1) Skriv adressen til bloggen/nettsiden din.
2) Er du høyrehendt, venstrehendt eller en blanding?
3) Hvilke bokstaver liker du best å skrive?
4) Hvilke bokstaver liker du minst å skrive?
5) Skriv «The quick brown fox jumped over the lazy dog.»
6) Skriv CRAB, HUMOR, KALEIDOSCOPE, PAJAMAS og GAZILLION (store bokstaver!)
7) Skriv et utdrag fra en sang du liker godt.
8) Hvem skal besvare denne memen?
9) Noen siste ord.

9 kommentarer til “[Håndskriftmeme]

  1. Så kult at du svarte på memen og interessant å se de ulike skrifttypene dine :)

    Musikalelskeren i meg er forøvrig veldig fornøyd med valgene dine av utdrag fra sangtekster og da særlig utdraget fra «Will I» fra musikalen Rent. Nå begynte den sangen å spille inni hodet mitt og det er veldig velkomment siden den er så fin ;)

    Ha en fin dag!

    1. Ser forøvrig nå at jeg har klart å skrive «lazy» som «laxy» på det nederste arket. Det var kanskje ikke så lurt å skrive klokka tre om natten ;p

  2. Å, denne memen vil jeg besvare! Har faktisk planlagt et emne om håndskrift en stund, men så fant jeg ikke et godt eksempel på et bevis jeg hadde ført fint i en av kladdebøkene mine, så jeg glemte det av.

    Jeg er også typen som bytter håndskrift – den ene håndskriften skriver jeg med hånden liggende ovenfor pennespissen, og det kan være ganske upraktisk, så noen ganger må jeg velge den bort.

Comments are closed.