[Kreativ trøtting]

0

Jeg har nesten ikke sovet i natt. Av frykt for å forsove meg, lot jeg en lampe stå på. Det sier seg selv at det ikke blir mye søvn når det er lyst i rommet. Men men… Imorgen begynner vi iallefall ikke så tidlig. Heldigvis.

På skolen idag ble vi delt inn i nye grupper. Jeg kommer til å savne den gamle gruppa, Balle Ballerina, for vi samarbeidet godt og hadde fin kommunikasjon. Men samtidig er det jo bra å jobbe med andre. Få nye impulser og utfordringer.

Vi fikk en stuntoppgave som vi skulle løse på halvannen time. Hver gruppe fikk et produkt som de skal lage reklame for. Min gruppe skulle lage reklame for Canon 40D og etter en diskusjon ble vi enige om at kameraet passer for de aktive.

Jeg fikk gleden av å være modell igjen (hihi) og skulle klatre opp i et tre utenfor Stortinget. Av en eller annen grunn syntes alle at dette var veldig morsomt og jeg lo så veldig at jeg nesten datt ned. Jeg er fremdeles sliten i armen etter hengingen i treet.

Læreren likte bildene våre. Og jeg fant ut at den nye gruppa skal hete Dendrofilisk Sælskap. Enn så lenge.

Vi fikk utlevert enda en oppgave som vi skal løse alene eller i parsamarbeid. Mary Lou og jeg slo oss sammen og brukte en halvtime på å diskutere en idé jeg hadde. Jeg tror resultatet kan bli bra. Wohoo!

Etter en kjapp runde på SATS, var jeg hos audiopedagogen. Vi begynte timen med å kartlegge hvor bedre jeg er blitt til å høre (dvs. hun leste opp et ord og jeg skal si hva jeg hørte uansett om jeg hørte riktig eller galt). Jeg ble litt skeptisk da det viste seg at det jeg oppfattet som «blomsterbed» var «dansegulv». Haha.

Men det gikk mye bedre etterpå da jeg skulle skjelne mellom ord med Ø eller E i seg. «Dette er noe som mange har store problemer med å høre forskjell på, selv de som hører veldig godt. Men du klarte alle!» Yay, jeg er god!

Nå skal jeg bruke litt tid på å redigere noen bilder av lillebror før jeg stikker hjem og henter dansetøy og en matbit.