[Cake or death?]

0

Everyone says I love you
But just what they say it for I never knew
It’s just inviting trouble for the poor sucker who
says I love you…

National Treasure var spennende. Jeg liker filmer som handler om hemmelige ting og skattejakt. Så lenge filmen inneholder disse to elementene, gjør det ingenting at replikkene er teite og karakterne er trege (jeg satt flere ganger og bare ventet på at de skulle oppdage det jeg oppdaget lenge før dem).

Ålreit på jobben idag. Jeg var litt i min egen verden innimellom, men men… Fikk klem og kos overalt og det er alltid fint. Nå venter dusjen og senga på treige meg. Imorgen skal jeg over til Lina-naboen og ha Eddie Izzard-maraton, whiii!

Og så har jeg fått vite at jeg skal gjøre noe skikkelig kult i februar fordi jeg var førstekvinne til mølla. Jeg gleder meg!