[Kjære Kjetil]

2

Kjære Kjetil,

da du tok kontakt med meg på Skøyen trikkstopp tidligere idag, fikk du dessverre oppleve en side av meg som ikke mange får merke. Jeg er vanligvis en hyggelig person å bli kjent med. Men jeg er nå slik at jeg er svært skeptisk til ukjente menn, spesielt ukjente menn som helt uten grunn tar kontakt med meg. Ukjente menn har svært minimale sjanser til å bli kjent med meg, med mindre de oppfyller minst ett av tre krav:
1) Du er i familie med meg.
2) Du er homofil.
3) Du blir presentert for meg gjennom en venn jeg kjenner godt.
4) Du er en arbeidskollega av meg.

Hvis en mann ikke faller inn under noen av overnevnte kriterier, kommer jeg alltid til å gå ut fra at han er en sinnsyk øksemorder. Beklager. Det er ikke deg, det er bare jeg som er den største mannehateren siden hun som skrev SCUM Manifesto.

Med vennlig hilsen
Anne-Line

2 kommentarer til “[Kjære Kjetil]

Comments are closed.