[Kan det bli bedre?]

0

Jeg har en liter hjemmelaget jordbærmilkshake og midlertidig nett hjemme. Jeg har hatt en overraskende bra time hos audiopedagogen Jeg har badet i Sognsvann og grillet i Frognerparken med Hallansnuppa, StineEmilie og Bettine. Og sesong 4 av L Word starter 20 august. Kan det bli bedre?

Idag lærte vi å bruke Photoshop på Mac-kurset. Det var ganske gøy. Det går greit å bruke Photoshop nå som jeg har litt mer peiling på hvor jeg skal klikke. Jeg brukte to bilder av to musikere fra Kongsberg Jazzfestival og klarte å få det til å se ut som om de to jammet på samme scene, han ene i forgrunnen og han andre i bakgrunnen. Bildet er ikke helt realistisk, men det er jo en bra start.

Ajaj, to store glass med milkshake ligger i magen min og enda er det mer milkshake igjen. METT! Vil noen komme og drikke opp resten?

Jeg husket å spise lunsj idag. Glemte det på fredag og det ble litt kjedelig fordi jeg ble så ukonsentert og sliten på slutten av dagen. Kantinaen på skolen min ser bra ut. Man kan lage smørbrød der. Jeg slipper å lage svett matpakke!

Pappa’n til Gunhild er på besøk. Han er koselig! Vi pratet litt om fotografi siden han er amatørfotograf. Viste frem noen av bildene mine og han syntes de var gode. Hyggelig å høre, wheee! Broren til Marina er også her. Han er morsom.

Imorgen skal vi lære å bruke InDesign på Mac. Etterpå skal jeg på kafé med Martine. Det blir kos. Har ikke sett henne siden forrige søndag, jo!

Tror jeg skal sende ned et tredje glass med milkshake som kan sjekke om de to første porsjonene har det bra. Hikk.