[Helga]

0

Hvor er av/på-knappen til hodet mitt? Hadde vært greit å slippe å bruke en liten evighet på å fremkalle minnene om hva jeg har gjort siden forrige lange innlegg. (Det hadde også vært greit å slå av hodet når det passer seg. For øyeblikket passer det stort sett hele tiden. Men det er en annen sak.)

Grilleselskapet var koselig selv om det var kjølig. Jeg dro tidlig pga. vors hos oss. Det var vel 20 mennesker på det meste i den bittelille leiligheten vår! Smekkfullt. Marius, Rolf Inge og jeg dro litt før de andre. Var innom Elsker først og fant Elin, Lars og mange andre kjente.

Det var smekkfullt og klamt på Elsker. Vi stakk derfor videre til Naken hvor vi fant enda flere kjenter. Jeg har ikke festet på Naken på en evighet, så det ble en gøyal kveld, wuhei! Jeg var førstekvinne til å komme hjem. Pratet litt med to gutter som bor i bygården. De syntes det var trist at jeg var lesbe, haha.

Det ble ikke mye søvn (igjen!) Drømte at det var morgenen etter og at jeg snakket med Siri på kjøkkenet. Jeg sa til henne at hun tapte veddemålet for det ble ikke noe klinings på meg kvelden før, for jeg ville ikke kline med noen. Plutselig kom det en fyr som ga meg en sjokoladekake og det skulle liksom være i anledning fødseldagen min, men datoen på klokka var 20. august. Litt forsinket kake.

Jeg trodde jeg faktisk snakket i søvne når jeg drømte at jeg snakket med Siri. Men det gjorde jeg visst ikke likevel.

Halv ti tvang jeg meg selv opp. Tenkte å rydde opp etter festen. Heldigvis hadde Marina tatt oppvasken, så jeg trengte bare støvsuge og vaske gulvet. Vasket to omganger tøy i vaskemaskinen og så på et par episoder av L Word. Tok deretter bussen til et lite sted utenfor Gardermoen for å besøke Alice. Overraskelsesfest for Camilla. Flere fra Jafnadhr kom og det var koselig!

Jeg meldte meg frivillig til å lage pizza. Tabbe. Vi hadde sånne pizzabunn-pose fra TORO. TORO er lett nok, men jeg blingset på liter og desiliter. Heldigvis fikk vi reddet deigen ved å pøse i masse mel og greier. Jeg skal aldri melde meg frivillig til å lage mat igjen. Jeg kan ikke lage mat. Amen.

Tok siste buss til Oslo siden jeg skal tidlig opp imorgen. Jeg sovner snart her jeg sitter…