[Jazzhender – Bilder]

6

Her er noen av bildene fra den onsdagen da et knippe småsinte studenter, en flokk støttespillere og ganske mange streikende tolker stilte seg opp utenfor Stortinget for å bli foreviget av Dagbladets fotograf og moi. Klikk på bildene for å se dem i større versjon (til dere som var der: ikke last ned bildene og legg dem ut på Fjesboka eller noe lignende, jeg blir sur hvis det skjer. Ok?)

 

Her finner dere Dagbladets artikkel om tolkeaksjonen. Legg forresten merke til journalistens blemme. Det heter IKKE døvetolk, men tegnspråktolk. Hvorfor sliter folk med dette? Det er som å si «franskmanntolk» og «pakistanertolk» istedet for «fransk tolk» og «pakistansk tolk».

6 kommentarer til “[Jazzhender – Bilder]

 1. >Jeg fikk i hvert fall først vite at det het døvetolk. Men etter at du fortalte meg hva det egentlig heter, så har jeg bare brukt det ordet. Men likevel, hvis folk spør meg hva jeg vil bli, og jeg svarer «tegnspråktolk», så sier de: «Hæ? Åh, du mener døvetolk?» Uff.

 2. >Hm…jeg prøvde å legge inn en kommentar på innlegget om vinter, men det klarte jeg ikke. Det er rart egentlig. Jeg lurte på om det er greit at jeg legger deg på bloggrollen min? Du var jo den aller første som kommenterte bloggen min, og derfor skal jeg følge bloggen din til evig tid. Ha ha, neida, men håper det er greit. Ha det fint selv om det er vinter. Og det med sånt lys er veldig lurt forresten. Og snart er det vår. Da synger gulspurven «en, to, tre, fire, fem, seks, syyyyyv».

 3. >Oda:
  Du får forklare dem det med «franskmanntolk» vs. «franstolk» neste gang noen bruker feil begrep ;) Flink pike som bruker riktig begrep!

  Knirk:
  Det går ikke an å kommentere på innlegget om vinteren fordi jeg sperret for kommentar på akkurat dét innlegget pga. vinterdepresjon på grensen til suicidal. Heldigvis rømmer jeg landet på søndag og kommer ikke tilbake før det nesten er vår :)
  Bare hyggelig at du vil ha meg på bloggrollen din! :)

 4. >Å herre.. TEGNspråktolk. Sorry, skyt meg :p

  Nå skal jeg ikke spamme deg på en stund. ;)

 5. >Hahahaha XD

  Utfordringen tas imot med åpne armer. Jeg skal hente bildet fra den eksterne harddisken min, for det er der alle bildene ligger. På lappisen er det ikke mange nok (eller spennende nok) bilder ;)

Comments are closed.