[I found a moon rock in my nose]

5

Dette geniale sitatet ble uttalt av Ralph Wiggum, den lettere tilbakestående sønnen til politimester Wiggum i Simpsons. Gunhild har hengt opp en plakat med klassiske Simpsons-sitater på toalettet, så det blir vel et par Simpsons-sitater i overskriften nå og da.

Igår klarte jeg såvidt komme meg opp av senga. Slumret vekkerklokka så lenge at jeg fikk litt dårlig tid til frokost og påkledning. Men jeg kom til skolen litt før kvart over åtte og alt var såre vel. Nesten. Jeg hadde ikke tolk!

Alle frilansertolkene var i streik siden de ikke har fått lønnsforhøyelse siden 1981 og ble glemt da statsbudsjettet skulle settes opp. (Var det cirka riktig, Martine?) Heldigvis får vi notater tilsendt på e-post fra læreren. Og streiken er visst avblåst nå, noen dager tidligere enn ventet. Hurra!

Vi (les: de andre, jeg satt bare og lurte på hva som ble sagt) snakket om New York-turen. De interesserte skrev seg opp på en liste og læreren foreslo en grei spareplan som går ut på at vi får tilsendt faktura fra skolen hver måned. Jeg skal til New York! Og Martine skal kanskje være med som tolk hvis hun blir godkjent som ufaglært tolk!

Gleder meg!

Klassen fikk en gruppeoppgave: «Ta et bilde av en i gruppa. Denne skal være en rockestjerne på Amy Winehouse-måten» Egentlig ble Christian valgt til å være modell, men han måtte dra hjem. Og da ble jeg modell! Jeg ble sminket opp litt, håret ble tupert litt og vi plasserte oss i en tunnel under togskinnene på Oslo S.

Hihi.

På kvelden var jeg hos KGB på Holmen og så på undervisningen. Gadd ikke bruke opp hele kvelden på nerding og jeg måtte uansett levere tilbake et kostyme. Karianne syntes det var veldig bra at jeg var blitt bedre så fort. Jeg synes også det er bra, men samtidig synes jeg det er litt merkelig.

Ikke at jeg skal klage (absolutt ikke, nei!), men jeg har hørt fra flere at det er vanlig å føle seg sliten og trøtt i uker eller måneder etter at den verste delen med kyssesyken er overstått. Jeg føler at energinivået mitt er tilbake på det normale nivået, om mulig litt høyere (ekorn på speed).

Jaja, typisk kroppen min å ikke følge reglene. (Takk og pris for det!)

Nå skal jeg se ferdig The Thin Red Line.

5 kommentarer til “[I found a moon rock in my nose]

  1. >»..vi plasserte oss i en tunnel under togskinnene på Oslo S.» — sånn bokstavelig talt? Hvordan i all verden kan man gjøre sånt? (:

  2. >Kanskje kroppen kompenserer for tiden du har vært syk? I alle fall bra at du er tilbake.

  3. >Emelie: Det er en lang tunnel under sporene, du kommer dit ved å gå helt til enden av perrongene. Det er liksom der arbeidsfolka på togstasjonen kjører når de skal frakte ting fra/til perrongene eller noe. Så det er egentlig ikke mange passasjere som surrer rundt der som i den første tunnelen.

    Rabbagast: Ja, kanskje det :) Det er virkelig godt å være tilbake i hverdagen igjen og jeg håper det varer!

  4. >Det var mange arbeidere som gikk/kjørte/syklet forbi oss, men ingen av dem sa at vi skulle se til å pelle oss vekk :)

Comments are closed.