[Reflektor og andre ting]

0

Jeg har kjøpt reflektor! Sånn tøff som Helene har med sju forskjellige «farger»! Nå er jeg klar til å ta bilde av Metallicatrollet. Hun skal sitte modell for meg, nemlig. Og Stokkefot skal være reflektorholderen.

Jeg brukte tre eller fire forsøk på å få brettet sammen reflektoren. Øvelse gjør mester.

Jeg har også fått tak i en billett til Odysseen, en forestilling som er et samarbeid mellom Teater Manu, Tyst Teater og Cirkus Cirkör. Forestillingen skal vises i Riksteatrets lokaler i Nydalen, så dette tyder på at det er en storslagen forestilling. Gleder meg til å se.

På skolen idag fikk vi i oppgave å gå ut og ta bilder. Bare ta bilder av noe som opptar oss eller som vi synes er litt interessant. Jeg tok bilde av Helge. Helge er en tigger som holder til ved Stortorvet. Han var veldig hyggelig og fortalte meg litt om seg selv. Han vokste opp utenfor Drammen og har en datter på fem og et halvt år. Han gikk på allmennlinja med idrettsfag og på Befalsskolen. På grunn av en ulykke, ble foten knust og det var da han ble arbeidsufør og avhengig av morfin.

Mhm. Jeg syntes det var fint å få vite litt mer om en av de utallige menneskene som ikke har vært like heldig som oss andre.