[Hvordan lese 22 bøker på to uker]

5

Jeg elsker å fortelle om den julen da jeg leste ut tjueto bøker på knappe to uker. Alle lurer selvfølgelig på hvordan jeg klarte det. Nå har jeg bestemt meg for å avsløre den store hemmeligheten min, for aller første gangen:

God natt.

5 kommentarer til “[Hvordan lese 22 bøker på to uker]

  1. >hei, og takk for kommentaren på bloggen min… nå har jeg faktisk «truffet» to som ikke vil ha barn… men, så på bildene du har tatt og veldig mye kult… ser etter noen kunne ta noen ordentlige portrettbilder av meg, så hvis det er noe du kunne tenke deg hadde det vært kult.. håper å høre fra deg (post@assadnasir.com)

  2. >Assad: Takk,takk! Mail er sendt! :D

    Maria Amelie: Takk! Det var mannen i mitt liv (les: Zorropusen) som ga dem til meg i julegave for et par år siden ^^

Comments are closed.