[Husmor på bibliotek]

0

Det stinker klorin av fingrene mine. Jeg har støvsugd og vasket kjøkkenet og gangen, samt vasket toalettet.

Flinkis.

Etterpå skal jeg til audiopedagogen og trene litt på lytting.

Så skal jeg låne (eller kjøpe) Belle de Jour – En call-girls intime betroelser. Jeg har skaffet meg lånekort hos Deichmanske bibliotek, for jeg tenkte at det kan være praktisk i og med at hovedbiblioteket ligger i gåavstand. Bedre enn å trikke og busse helt til Bekkestua for å låne én bok.

Jeg er litt trøtt. Stod opp tidligere enn jeg måtte, for jeg trodde jeg skulle til logopeden idag morges. Jeg er flink til å blande datoer. Men på den andre siden: Hadde jeg ikke stått opp tidlig, ville jeg ikke rukket å vaske leiligheten, skaffet lånekort og sittet på nett en stund før lyttetreningen.

Mjau.