[La Det Swinge]

0

Vi begynner med begynnelsen. Eller fredag som det heter i dette innlegget:
Fredag kjøpte jeg nye klær. Fant de perfekte buksene på herreavdelingen hos H&M! De satt perfekt, hadde fin form, lengde og farge, knappegylf og knapp på baklommene. Jeg forguder dem.

Jeg var fast bestemt på å gå ut på byen på fredag, men hadde ingen avtaler. Det ble til at jeg gikk til Elsker (iført de nye klærne, øff kårs) for å sjekke lykken. Jeg hadde lykken med meg den kvelden. Em og en venninne av henne satt utenfor Elsker og jeg fikk henge med dem.

Em fikk litt tegnspråkundervisning, noe som var skikkelig gøy. Etterhvert trakk vi inn på Elsker og fortsatte sosialiseringen sammen med noen bekjenter. Jeg ble sjekket opp og bedt på date.

Klokka tre stakk vi hjemover.

Lørdag morgen spratt jeg ut av senga ganske tidlig og dro til Majorstua etter en liten rundtur i sentrum. Traff L og Iris der. Vi dro til House of Pain for L skulle utvide tatoveringen sin og Iris skulle bytte ørering. Jeg ble med som nysgjerrig tilskuer. Det så ikke så ille ut som jeg hadde forventet. Jeg trodde det kom til å være mer blod enn det var. L kløp seg selv så hardt at hun fikk blåmerker.

Etter litt dilling i sentrum med L, dro jeg til Edderkoppen teater og kjøpte billett til avgangsforestillingen til 3. klasse på danselinja på Bårdar. Jeg fikk slengt i meg kyllingvinger, loff og marsipankake hos mormor (mamma hadde bursdag, hurra!) før jeg kom meg tilbake til teatret.

Forestillingen var veldig bra. Jeg elsket Warriors of life. Skikkelig tøff hip hop. Ballett slår boxing! var veldig festlig å se på. Veldig god kvalitet på forestillingen. Jeg skulle ha tatt med kameraet mitt. Jeg kunne ha fått mange fine bilder. Jaja.

Etter forestillingen dro jeg hjem, tok på den nye skjorta og dro ut igjen. Skulle til Slottsparken, men jeg fant ikke de jeg skulle finne. (Gunhild, Andrea og en til) Fant dem da jeg dro til Elsker. Jeg fant også Em, Beata og Hanne-Guro der. Dessverre var de andre såpass kjipe (neida!) at de dro hjem av ymse grunner istedet for å bli med til Naken.

Jeg dro til Naken alene, med andre ord. Det var lite folk der da jeg kom og jeg følte meg litt klein da det plutselig dukket opp et par personer som… ja, det er en annen såpeopera. Jeg hadde i allefall lyst til å dra hjem og jeg skulle til å gjøre det da jeg plutselig oppdaget flere kjente ansikter! Marie, Hun, Marita, Hanna og så videre…

Det ble til at jeg ble på Naken til stengetid og fikk massiv klem og smask på kinnet av Hun-søta, hihi. Jentene i baren kastet isbiter på meg. Jeg er heeeelt uskyldig, dere. Garantert. Tra la la… KM prøvde å overtale meg til å bli med henne og AG hjem på nach, men jeg hadde tenkt å stå opp tidlig for å fikse ting.

Jeg stod opp i sju-tida for å putte skittentøy i vaskemaskinen. Snorket videre til halv ti, kom meg opp og ut på pølsejakt. Jeg fant ikke grillpølser, så jeg måtte nøye meg med tjukke middagspølser. Ikke like godt, men det duger. Resten av dagen kan oppsummeres slik:
-Hilse på Djaola
-Lang og varm busstur til Huk
-Bade
-Svømme langt
-Få kutt på kneet pga. skjell
-Grille
-Pjatte
-Dra til Skøyen
-Flytte bokhyller, bøker og film fra Gjettum til Oslo
-Rydde på plass bøker og film (jeg hater at jeg har alt alfabetisert, det tar så lang tid å sette ting på riktig plass, møkka-wannabe-perfeksjonist-bibliotekar… Men det ser så fint ut, dere.)
-Daffe på internettkafé.

Dett var dett. Nå vil jeg ha en is.