[Hilsen fra Sydney]

2

Hvis jeg skulle bo et annet sted enn Oslo, maatte det bli Sydney. Jeg elsker Sydney. Sydney er hundre ganger bedre enn London og tusen ganger bedre enn New York. Punktum.

Mobilen min er smaateit, den vil bare tillate noedsamtaler for tiden, saa hvis noen har sendt meg sms i loepet av gaarsdagen og ikke har faatt svar ennaa, saa vet dere naa hvorfor. Ingen bekymringer, jeg har det bra og stortrives med Maeve, Annabelle, en fransk sofasurfer, og Shinen, en hyggelig buddhist som Maeve deler leilighet med.

Igaar var jeg ved Operaen. Selvfoelgelig, det er obligatorisk naar man er i Sydney. Etterpaa tuslet jeg nedover Pitt Street og fant verdens vakreste kjoepesenter, en overveldende food court (australierne er geniale, punktum) og en megasvaer undertoeysbutikk med masse fint. Og alt er vanvittig billig her. Jeg mistenker at det vil bli bagasjeovervekt paa hjemturen. Whee-oj.

Vaeret er fremdeles relativt ustabilt, men det gjoer ingenting. Bleikfisk er bedre enn solbrent. Plussgrader og overskyet/regn er bedre enn minusgrader og snoe.

2 kommentarer til “[Hilsen fra Sydney]

  1. >Har tatt et par bilder, ja ;) Skal ut paa fotosafari imorgen for aa veie opp for at jeg glemte aa ta med meg kameraet ut nesten hver dag siden jeg kom til Sydney. Fy skam paa meg…

Comments are closed.