[Hamlet, selvangivelse og pusleri]

4

Da Finn Schau fortalte om den gangen han var med i Hamlet holdt jeg på å bli kvalt fordi jeg fikk noe i vrangstrupen og ikke klarte å slutte å le lenge nok til å hoste litt. Nytt på Nytt er best!

Jeg sjekket postkassen fire ganger før jeg dro hjemmefra idag. Hadde aldri trodd at jeg skulle bli så nysgjerrig på selvangivelsen. Men jeg var temmelig sikker på at jeg ikke ville få baksmell i år. Nesten 3000,- tilbake. Hurra! Det vil komme godt med til sommeren (og husleie?).

Trening på Sats og hiphop hos KGB. Det viste seg at læreren vår ikke hadde fått med seg at jeg har vært med i timen de siste fem ukene. Vi gikk gjennom Det regner i Bergen-koreografien og fikk en huskeliste til neste gang:
-Sort paraply (og jeg som hadde tenkt å låne en regnbuefarget paraply…)
-Sort pologenser (kan noen låne meg dette?)
-Sorte sko (jazzsko, enkelt og greit.)

I kveld har jeg puslet ferdig et puslespill som jeg begynte på i desember/januar.

I mangel på et bilde av et ferdig puslespill…


Jeg har også registrert meg hos Manpower. Har nemlig ikke hørt noe fra de jeg sendte den tidligere omtalte jobbsøknaden til og jeg er utålmodig. Etter registreringen sendte jeg min første Manpower-søknad. Sommerjobb. Pakking av bøker. Det høres ut som en fin jobb. Jeg elsker jo bøker.

Nå skal jeg ha en kopp te før jeg dusjer og finner senga.

4 kommentarer til “[Hamlet, selvangivelse og pusleri]

 1. >Puslespill på 500 biter? Nå kan jeg skryte på meg at jeg har puslet to puslespill på 2000 biter. HAH!

  (Vel, okei, det endte med at jeg puslet til sammen et par hundre biter mens modern tok resten – jeg er likevel stolt.)

 2. >500 er bare småtteri. Jeg har puslet et 1000-biters puslespill der mesteparten av brikkene er klin like. Alene.

  Men jeg pusler ikke med puslespill for å kunne skryte av at jeg har lagt 5000000000 brikker. Jeg har da et liv. Puslespill er bare en grei måte å koble av på :)

 3. >Vel, egentlig syns jeg faktisk at 500 er nok biter til at jeg kan bli bra forbanna. :P

  Egentlig syns jeg ikke heller jeg kobler så veldig av de veldig få gangene jeg legger puslespill, jeg blir heller anstrengt og irritert og har litt lyst til å kaste bitene rundt meg.

 4. >Hihi, tålmodighet er en dyd ;)
  Jeg kan bli litt irritert når jeg prøver å pusle sammen et område som er mer eller mindre ensfarget. Men jeg pleier å løse det ved å sortere og legge bitene slik at jeg lettere kan se hvilke som hører til hvor :)

Comments are closed.