[God jul/Hanukka/Kwanzaa/Yule/whatever]

2

Idag klarte jeg faktisk å være på skolen 15 minutter FØR timen startet. Man lærer av sine feil, ja. Skoledagen bestod av cirka seks timers sammenhengende prating om samfunnet, media og samfunnet. Samfunnet på 50-, 60-, 70-, 80- og 90-tallet. Litt vanskelig å følge med etterhvert, men det tok seg litt opp da foreleseren begynte å snakke om Matrix og Fight Club.

Han påstod at en lastebil kjørte mot telefonkiosken der Neo befant seg i, på slutten av filmen. Det ble til at han og jeg diskuterte hvem som hadde rett. Jeg så Matrix forrige uke og den eneste «lastebil prøver å smæshe kul person i telefonkiosk»-scenen er i begynnelsen av filmen og nevnte kule personen er Trinity. Ha.

Jeg liker å ha rett.

Med en gang foredraget var over, tuslet jeg ned til Stockfleths og fant Martine. Frøkna fikk overlevert (og åpnet, hihi) julegaven. Vi satt der i over en time uten å egentlig si noe særlig fornuftig. Litt trøtte begge.

Etterpå dro jeg til mamma. Hos henne fant jeg et stykke kosete Zorropus (og en hårball, æsj) som jeg kosemoset veldig på mens jeg prøvde å printe ut noe. Datamaskinen er teit, så jeg tok like godt med meg hele printeren til kollektivet. Ha.

Mamma og jeg feiret jula på forskudd. (Hvis noen ikke liker det, så kan jeg godt si at vi feiret siste dag av Hanukka, åkei?) Det var faktisk JEG som lagde middagen! Ring VG! Skåret kyllingfilet med aspargresbønner og bearnaisesaus. JEG lagde det! Utrolig. Maten smakte kjempegodt.

Mamma ble veldig glad for gavene fra meg: Billetter til hip hop-versjonen av Nøtteknekkeren og signert Josh Groban-cd. Av henne fikk jeg et nytt objektiv! Sigma 70-300mm f/4-5.6 Macro. Nå skal det bli litt ordentlig sportsfotografering på meg!

Jeg ble kjørt hjem og resten av kvelden brukte jeg til å irritere meg grønn over printeren. Hvor vanskelig skal det være å få printet ut et bilde som ikke er skeivt, malplassert eller mørkere enn det egentlig skal være? Dah. Men jeg fikk det til slutt. Og da brukte jeg litt tid på å irritere meg grønn over rammene som bildene skulle være i. Takk og pris for bruksanvisning.

Jeg vil sove. Gæh.

2 kommentarer til “[God jul/Hanukka/Kwanzaa/Yule/whatever]

  1. >Jeg liker kylling :)
    Det viktigste for meg er at det smaker godt, ikke at det er tradisjonell julemat ;)

Comments are closed.