[Fantastisk]

2

Jeg forsov meg igjen idag. Våknet kvart på ni og timen startet kvart over åtte. Når jeg kommer tilbake fra Brasil, skal jeg kjøpe en ny vekkerklokke. Jeg tør ikke noe annet med tanke på hvor ille det har vært i det siste. Heldigvis var det siste skoledag idag og vi gikk bare gjennom bildene som folk leverte inn.

Vi fikk også vite hva som skal være i mappa. Heldigvis er det ikke mye. Det eneste jeg må gjøre er bare å skrive refleksjonsnotat for høstsemester, lete frem medstudentresponsen jeg ga til Trine og lage et innholdsfortegnelse. Trenger ikke ta nye bilder eller noe, skal levere to valgfrie bilder fra tema 3 og fra tema 4, samt et valgfritt bilde som jeg har tatt i høst.

Ikke no’ stress å bli ferdig til mandag.

Igår var jeg i Sandvika og øvde på å ta forestillingsbilder mens KGB hadde generalprøve for Nøtteknekkeren. Jeg trodde at siden det var første gangen jeg overhodet prøvde å fotografere slike bilder, så ville kanskje ca 1% bli greit nok. Jeg tok over 500 bilder, pådro meg tunnelsyn, hodepine og musearm, og nesten halvparten var veldig bra.

Gleder meg til å reise vekk. Pause fra alt mulig unntatt lesning og trening. Jej.

2 kommentarer til “[Fantastisk]

  1. >Ååh, så koselig! Og du er så flink til å ta bilder!! Dette ble jo kjempefint, ååh, nå ble jeg glad, kan jeg få se flere bilder =)??

Comments are closed.