[Free hugs! Abbracci gratis!]

4

I noen timer idag stod jeg på Egertorget med Bazukh og vennene hennes og delte ut gratis klemmer til folk. Det var veldig koselig! Absolutt verdt å gjenta.

Jeg våknet sent idag etter å ha drømt en lang, rar drøm som inkluderte Jafnadhr. Husker ikke alle detaljene, men rar var den iallefall! Det var mye søndagsfølelser på morgenkvisten, været har skylda for det. Jeg nerdet lenge før jeg omsider fikk ut fingeren og sparket meg selv ut.

Hadde egentlig ingen mål for turen. Kanskje gå til Elsker og lese en bok hvis jeg kom i nærheten av stedet. Jeg tuslet til Byporten og tok et par bilder. Til Shangri-La og kjøpte røkelse (grønn eple). På kryss og tvers i sidegatene ved Karl Johan, helt på måfå.

Jeg tenkte at jeg skulle gå til 7-11 på Egertorget for å kjøpe noe pastagreier som jeg kunne spise på Akershus festning. Før jeg kom så langt, traff jeg Svein Erik og småpratet litt med ham. Etterpå oppdaget jeg Bazukh og resten er nevnt i første avsnitt, hihi.

Teorien om at man treffer flere kjenter hvis man står lenge nok på et sted, holder vann. Jeg traff Anette, Hanna, Keir, Tommy og et par andre kjenter bare i løpet av en halv time.

Nå skal jeg slappe av en stund. Skal vel ut på Naken ikveld, hvis jeg orker og hvis jeg finner noen å dra med.

4 kommentarer til “[Free hugs! Abbracci gratis!]

  1. >gratis klemmer er tidenes beste konsept. Det betyr like mye, om ikke mer, for enkelte som om du hadde smilt til dem og ønsket dem en god dag.

  2. >Var du en av de som ble intervjuet på nyhetene om at de stod og delte ut klemmer? Det så ut som dere hadde det utrolig koselig ihvertfall (det gjelder også de som fikk de gratis klemmene, egentlig)!

Comments are closed.