[Fredag 13. april]

1

Jeg merket ikke at det var fredag den 13. idag. Det har vært en helt grei dag med meget fint sommervær. Jeg våknet av meg selv i 9-tida, var på Sats og trente, klarte å ligge i guttespagaten lenge (host, masochist, host), dusjet og dro til byen. I byen fant jeg en kylling og Kevin. Og jeg var på jobbintervju på Naken!

Iiih!

Intervjuet gikk greit. Jeg skal få prøvejobbe på Naken en helg i mai og da er det bare å krysse fingrene for at jeg klarer det. Det kan bli litt ekstra utfordrende for meg siden jeg ikke kan høre og derfor må jeg være ekstra oppmerksom mot bartenderne i tilfelle de går tom for ølglass og slikt.

Iiih!

Burde feire med en sjokolade (jeg er så fysen, så fysen!), men vi har ikke sjokkis i huset. Får lage meg en kopp te istedet.

En annen ting: Jeg lånte en lydbok idag. Harry Potter og de vises sten. Det gikk faktisk lett å høre på fortelleren (med boka foran trynet samtidig, vel å merke), så nå får jeg ekstra lyttetrening. Litt uvant å lese så sakte dog.

Én kommentar til “[Fredag 13. april]

Comments are closed.