[Frøken Jolie og en rosa mobil]

2

Idag har jeg tatovert Angelina Jolie, blitt medlem i Buddhistforbundet og kjøpt ny mobil.

Jeg satt og sullet i Photoshop-klassen da læreren min sa at jeg kunne ta et titt på oppgavene som er for de som kjeder seg i timen. Der fant jeg en kul ting: Hvordan putte på tatovering i Photoshop. Ti minutter senere hadde frøken Jolie en stor ulv på høyre overarm.

«Hva synes du?» spurte jeg læreren min. Hun klarte ikke se hva jeg hadde gjort med bildet, så jeg regner med at mitt første forsøk som liksom-tatovør var vellykket. Hah!

Siden november 2006 har jeg hatt en Sony Ericsson K510i. Denne har fungert fint, inntil for et par måneder siden. Joysticken begynte å bli løs og 8-tasten var kranglete. Til slutt ble det omtrent umulig å skrolle nedover, til høyre og til venstre.

Jeg trodde jeg skulle klare å leve med det, men etter å måtte fortrenge et brennende ønske om å slenge telefonen i veggen, bestemte jeg meg for å kjøpe en ny mobil med en gang jeg fikk penger på kontoen. Flere mobiler ble nøye studert og til slutt falt valget på Sony Ericsson Z310i.

Den er rosa. Lokket kan klappes igjen (nevnte jeg at tastelåsen på den gamle også er føkka?) Og viktigst av alt: Den har ingen tåpelig joystick som har like stort behov for en viss blå pille som de fleste eldre menn er så glad i.

Hurra.

I posten idag lå det et brev fra Buddhistforbundet. Jeg er nå offisielt medlem i et annet trossamfunn. Jeg tror jeg vil trives bra selv om jeg ikke kan skryte på meg å være så veldig praktiserende. Det er prinsippet som teller.

Nå skal jeg lese litt mens jeg håper på at det vanker litt kos ikveld også. Kryss fingrene for meg, dere. På forhånd takk.

2 kommentarer til “[Frøken Jolie og en rosa mobil]

Comments are closed.