[Frøken Fiolett]

5

Anekdoten om den fiolette jenta på onsdag, ble plutselig litt lengre:
Jeg satt hos frisøren (Malika!) da jeg så en jente svinse forbi nå og da. Gaydaren min peip «Skeiv, skeiv, skeiv» hver gang hun svinset forbi, noe som resulterte i at jeg rødmet så kledelig som bare det, så jeg spurte Malika om hun visste om denne jenta var streit eller skeiv. «Bi, tror jeg,» svarte hun.

Etter at jeg gikk, spurte jenta Malika om meg. Hun lurte på om jeg var gutt eller jente. Fnis. Jeg synes det er litt kult at jeg faktisk kan få noen til å lure på dét. Androgyni er kult. Hun lurte også på hvor Malika kjente meg fra («Vi deler kjøkken.»). Malika selv synes at det er helt utrolig at jenta og jeg har så god gaydar at vi klarer å «spotte» hverandre.

Nå vet jeg ihvertfall hva hun heter og hvor gammel hun er.

5 kommentarer til “[Frøken Fiolett]

 1. >Vi homofile har det med å spotte oss selv på gata, ikke ofte jeg tar feil i alle fall vet jeg.

 2. >hehe.. jeg har hvert fall en singel eller i forhold radar. Fungerer som oftest på heterofolk bare:-)

 3. >Joakim:
  Ja, vi er ganske gode til å finne søstre/brødre :D Men det er noen som er temmelig vanskelig å spotte. Ultrafeminine lesber og skikkelig maskuline homoer, f.eks.

  Maria Amelie:
  Hehe, det var en kul radar! Ganske bra å ha hvis du vil flørte med noen uten å ende opp med en sjalu partner på nakken ;D

  knirk:
  Nåja, foreløpig ser jeg på det som et morsomt sammentreff. Hvis det er meningen at det skal skje noe, så kicker nok skjebnen inn. Inntil videre er jeg fornøyd med å bare snu meg etter jenter på gata ;)

 4. >Det skal ikke mye til før jeg ser romantikk skjønner du. Dette var mer enn nok! Håper dere treffer på hverandre igjen.

Comments are closed.