[Fiolett vår]

1

Jeg nyter at det er vår, jeg nyter at det er blå himmel nesten hver dag, jeg nyter at jeg kan tråkke på tørre fortauer med Converse, jeg nyter at jeg ikke trenger skjerf og tykk jakke, jeg nyter hver dag enda jeg omtrent blir slengt ut av senga hver morgen av den nye monstervekkerklokka mi. Alt som skal til er en kopp te og følelsen av at vinteren endelig er et tilbakelagt kapittel.

Igår ble jeg klippet av Malika, som jeg deler kjøkken med. Skolen hennes ligger i Strøget og jeg måtte gå opp tre trapper for å komme meg til det ukjente, spennende loftet som var fullt av speil, dukkehoder og sakser. Det var grytidlig, jeg hadde «stod opp halv sju om morgen»-hodepine og bobleøyne, men jeg fikk vaffel og en skål med eplebåter og det gjorde det litt bedre. Det var en fiolett jente der, som jeg mistenkte var småskeiv. Det førte til at jeg rødmet hver gang hun kom forbi, jeg er dårlig på kombinasjonen øyekontakt og skeive jenter og fullt dagslys.

Jej.

Én kommentar til “[Fiolett vår]

  1. >Ja, det er så utrolig deilig med vår og følelsen av å slippe tunge støvletter og tykke jakker som hemmer bevegelsesevnen, hehe.

Comments are closed.