All you need is love

10


Et skikkelig gladbilde med masse pastellfarger og bokeh og hjerter og kjæææærlighet. For en klisjé. Men det er litt søtt, dog. Litt. Beatles har æren for tittelen til dette bildet. Jeg kjøpte fire rull med Love Hearts (jeg kommer til å få vondt i magen i natt), fant frem makroobjektivet og plasserte en softboks på høyre side. I Photoshop forsterket jeg fargene, la på et Orton-lag, Gradient Map i Soft Light-mode og et bokeh-bilde i Screen-mode.

10 kommentarer til “All you need is love

 1. >Vet ikke helt om jeg liker at det er bokeh highlights på det som faktisk er skarpt og på forgrunnen.
  Men ellers like jeg det =)

 2. >Flotte, duse farger, men det som imponerer meg mest er at du har orket å plassere alle disse søtsakene pent og pyntlig på rekke :)

 3. >Cruelphoto:
  Du har et godt poeng der! Det blir liksom litt kræsj mellom dybdeskarpheten og de skarpe prikkene. Jeg legger på litt Gaussian Blur. Imorgen ;)
  Takk for kommentaren :)

  Bjørn-Erik:
  Jeg har for mye fritid ;D
  Takk for kommentaren!

 4. >Ja, her er kreativiteten på topp ser jeg :) Et godt stykke arbeide med å legge dem ut så pent. Enig i prikkene helt i forgunn var litt «i veien»… men ikke plagsomt! Pst: Du trenger jo ikke spise alle fire pakkene på en gang da, hehe. Kult og kreativt var det!

 5. >Lovhurtsene kombinert med den skraphetsdybden du har brukt ble helt topp, men syntes vel ikke at bokehèn passet helt inn her. :)

 6. >Ivar:Jeg liker prikkene, så jeg beholder dem ^^ Har laget en ny versjon med litt mer uskarpe prikker, men har ikke lagt ut den ennå. Takk for kommentaren :)

  Rune:Takk, takk :) Det var igrunn like greit å spise alle pakkene på en gang, ellers hadde jeg hatt magegruff i flere dager istedet for én kveld ;)

  John:Bokeh til folket! :D Jeg liker prikkene fordi det er samme form og farge som godteriet, men formen og fargene gjentar seg på en annen måte. Vet ikke helt hvordan jeg egentlig skal formulere det, men satser på at du skjønner hva jeg mener :) Takk for kommentar, du også ^^

Comments are closed.