[Fotoshoot og verdens beste nyhet]

5

Jeg stod på Schous plass og ventet, halvt desperat, på en modell etter at to stykker ikke kunne møte opp til dagens planlagte fotoshoot. Mens jeg ventet, så jeg etter tilfeldige forbipasserende som jeg kunne huke inn og ta med til studioet. Plutselig kom en søt, rød- og sorthåret pike gående i min retning. Jeg så på henne, hun gikk forbi bak meg og jeg snudde meg for å se litt mer på henne. Plutselig snudde hun seg og så meg i øynene mens hun smilte litt lurt, og jeg følte meg så tatt på fersken at jeg ikke turde løpe etter henne for å spørre om hun kanskje hadde et par minutter til å bli fotografert. Jeg har angret på det hele dagen, for portrettet av henne kunne ha blitt fantastisk.

Istedet huket jeg inn en hyggelig rockabillyfyr og sønnen hans, samt Ane fra klassen min.

I dag fikk jeg vite at jeg er sikret skoleplass for de neste to årene. Anne-Line vender herved tilbake til en hverdag bestående av svette treningsklær, såre muskler og masse showbiz til høsten. Jeg ble så glad for brevet at jeg stod nede i oppgangen og hoppet mens jeg lagde «Iiiih! Iiiiih!»-lyder.

Iiiih!

5 kommentarer til “[Fotoshoot og verdens beste nyhet]

  1. >Gratulerer så mye. :D Det må være veldig betryggende å vite at du er sikret. :D

Comments are closed.