Another brick in the wall

8


Modell: Audun.
Vegg: Et eller annet sted i Sydney.
Lys: Softboks litt over Audun og en softboks mot bakgrunnen for å gjøre denne lysere.
Photoshop: Portrettet ble lagt på i Multiply med 70% Opacity over murveggen. Jeg forsterket øyefargen med Levels og Hue/Saturation. Rødfargen på veggen ble forsterket med Hue/Saturation, samt Gradient Map i Overlay. Til slutt la jeg på en mørkere ramme for å dytte fokuset mot midten.

8 kommentarer til “Another brick in the wall

 1. >Kult, men tror det kunne blitt enda bedre om du bare hadde hatt han ca pittelitt lengre opp og ordna så hele øyet hadde fått plass på en stk murstein.. blir litt forstyrrende med den linja over øyet? Oo

 2. >Enda en fra Pink Floyd, kult bilde og bra gjennomført…

  Skal jeg synse litt så blir det vel angående gjennomsiiktighetsgraden på enten modellen eller veggen… tror at veggen kunne vært litt mer gjennomsiktig… men det er bare synsing da :) Eller kanskje en annen ting kunne vært ett par manglende mursteinger ett eller annet sted på veggen.. i ansiktet en plass :)

  Og så må du være så snill og si ifra om det blir for mye synsing fra meg da :)

 3. >Kan være litt enig med Ivar her i at veggen kunne vært en aning mer «gjennomsiktig».
  Ellers vet du sikkert at jeg mer enn gjerne vil vite hva du har gjort for å få til dette.
  Håper du hadde en fin kveld!

 4. >Takk for tilbakemeldingen, alle sammen :)

  Joakim:
  Ja, Gradient Map i Overlay, som vanlig ;)

  Cruelphoto:
  Jeg lagde en annen versjon basert på det du skrev om plassering og det så ikke så verst ut, men nå ble jeg plutselig veldig oppmerksom på nesas plassering. Både i første og andre versjon havnet nesa slik at det ble litt forstyrrende linjer gjennom/under/ved nesa :S Du kan se den andre versjonen her: 2. versjon
  Kom gjerne med forslag hvis du ser noen «luker» som passer til både øyne og nese! :)

  Ivar:
  Pink Floyd <3 Og hvis jeg klarer å få tak i en gullfisk, kan det hende det kommer et ekstra Pink Floyd-inspirert bilde senere ;)
  Sjekk linken som jeg postet i svaret til Cruelphoto for å se om du liker gjennomsiktigheten bedre :)
  Angående manglende murstein: Det må nesten vente til jeg er blitt enda bedre i Photoshop, jeg klarer såvidt redigere bort tatovering ;)
  Synsing eller konstruktiv kritikk er jo sånn man lærer av og utvikler seg på, så det er bare fint at dere synser :) (Så lenge dere veier opp med å si et eller annet pent i tillegg, og det har dere jo klart fint hittil ^^)

  Fotoboksen:
  Sjekk linken for den andre versjonen med mer gjennomsiktighet. Denne versjonen er litt blassere i farge, men hvis dere liker gjennomsiktigheten i denne, så skal jeg fikse en mer fargesterk versjon :)

 5. >Versjon 2 ser veldig, veldig fin ut på min skjerm. Det eneste jeg savner nå er den mer markante rammen som versjon 1 har.

  Glemte for resten å si at bildet er flott.. og tusen takk for «oppskriften»!!

 6. >Bra at versjon 2 falt i smak! Det var bare et midlertidig utkast jeg linket til, så det var derfor rammen var borte :) Venter bare på tilbakemeldingen fra Cruelphoto angående linjene, så skal jeg lage en ny og endelig versjon :)

Comments are closed.