[Fotofotofoto]

3

Idag startet dagen med nådeløs kiming fra vekkerklokka allerede i FEM-tiden. Og jeg som synes det er grusomt å våkne i seks-tiden. Men det ble heldigvis en veldig bra dag: Vi tilbrakte hele dagen i studio F med gruppeoppgave. To grupper fotograferte klær fra H&M, to grupper fotograferte sushi og en gruppe fotograferte lamper. Vi hadde ordentlige modeller, klær og stylister. Vi hadde til og med juksesnø! Jeg har fremdeles plastsnø oppi buksene fordi vi gikk bananas med snøen. Bildene til gruppa mi ble skikkelig tøffe, noe helt annet enn hva dere er vant til å se i H&M-katalogen!

Klokka to var det gjennomgang av bildene til alle gruppene, og etter en liten evighet med prating og prating, skulle det kåres en vinner. Oooooooog… Min gruppe vant! Det var Even som fotograferte, men jeg skal spørre om jeg får legge ut et eller annet bilde fra fotoseansen her.

Apropos Even, han har tatt et par flotte bilder av meg:


Fra mandag, jeg var liksom modell mens vi prøvde å gjenskape et par bilder. Jeg satt like stille som en statue i nesten seks timer i strekk. Til slutt hadde jeg nesten krampe i ryggen. Auau.
Dette bildet ble tatt mens jeg tok en kort pause i statue-leken.
 


Også fra igår. Vi prøvde å gjenskape et bilde av Christina Ricci, og dette ble knipset etter at «vårt» bilde ble så lik Ricci-bildet som mulig.

Etter premieutdelingen idag, dro jeg til H&M og Glitter og tappet kortet for litt over 3000,-! Skal nemlig fotografere to moteserier imorgen og på onsdag. Jeg har alle bildene på plass i hodet og kan nesten ikke vente med å få dem ut av hodet og på skjermen! Det blir helt klart bra.

3 kommentarer til “[Fotofotofoto]

  1. >Så utrolig fint bilde av deg. Det nederste. Christina Ricci er ingenting i forholdet til dette her:-)

Comments are closed.