[Jenter som fotograferer]

4

Hvis dere ventet dere en flott kronikk om jenter som jobber med det tidligere mannsdominerte yrket, fotografi, så må jeg dessverre skuffe dere. Derimot kan jeg tilby hele fire bilder fra fotoshooten sist tirsdag!


Åpnings- og vinnerbildet vårt! Vi valgte det uvanlige utsnittet for å provosere, og dermed lokke folk til å ta et titt på de andre bildene.
Det var Even som stod bak kameraet, og han ga meg tillatelse til å vise frem bildene her.
 


Ett av de mer «normale» motebildene vi tok.

Idag hadde jeg den første fotoshooten i forbindelse med temaoppgaven! Modellen var den skjønne kjæresten til Silje, og hun gjorde en fantastisk jobb! Jeg kommer til å slite med å bare velge fem bilder til oppgaven! Jeg kan nesten ikke vente med å få vist frem bildene, de ble helt som jeg tenkte meg!

Etter erfaringen jeg nylig fikk om teite minnekort, tok jeg ingen sjanser denne gangen: I tillegg til originalbildene på kameraet, har jeg tre sikkerhetskopier. Et sett på laptop, et sett på minnepinne og et sett på ekstern harddisk. Jeg kan med hånda på hjertet si at dere ville fått en meget god grunn til å legge meg i det mykeste rommet på kokohuset hvis disse bildene ble borte eller ødelagt.

Imorgen skal vi fotografere den andre moteserien, som er inspirert av feminisme, 60-tallet, Valerie Solanas og Twiggy. Denne serien skal ha et lite touch av provokasjon, og jeg har stor tro på at det blir en skikkelig bra serie! Yeeey!

Forresten fikk jeg boka Jenter som kommer (Virrvarr og Grevinnen) i posten idag! Med hilsen på innsiden. Det er Stas med stor S. Yeeey!

4 kommentarer til “[Jenter som fotograferer]

  1. >Dette er gode bilder, altså. Veldig morsomt å se. Tipper dette er hakket mer morsomt enn interiør og eksteriør.

  2. >Ja! Dette er helt klart bedre enn interiør og eksteriør! Interiør og eksteriør er jo egentlig interessant, det også, men vi hadde litt mange begrensninger i forbindelse med interiør- og eksteriøroppgavene, og jeg følte at det ikke ble kreativt nok. Det er mest gøy når man kan gjøre ting på ens egen måte :)

  3. >Snøbildene var fantastisk kule, liker særlig det første. Det uvanlige utsnittet gjorde dem mer interessante, og bedre vil jeg si.

  4. >Hurra for at folk liker bildene :D Det gjør det verdt å gå rundt halve dagen med underbuksa full av plastsnø ;D

Comments are closed.