[Fokus]

4

Etter en lang og slitsom uke der jeg såvidt har fått tid til å spise eller gå på toalett, hatt følelsen av å være så skolelei at jeg kunne spy (om jeg hadde fått tid til å spy…), og overlevd en teit jobbnatt ved å mishandle avistrallen min (et par spark, men ingen skade skjedd), er det viktigere enn noensinne å gi slipp på de negative tingene. Jeg trenger å flytte fokuset på de positive tingene som har skjedd i løpet av uken, slik at jeg slipper å gå helt i grøften den siste uken før vinterferien:

– Tony Stone, a.k.a. kjent koreograf fra L.A., syntes jeg er fantastisk.

– Gigi, a.k.a. Tony Stones assistent, fortalte meg at hun er imponert over meg, over hva jeg får til selv om jeg ikke hører.

– Jeg har lest masse denne uken, og storkoser meg med En kort historie om nesten alt og en underholdningsroman jeg har korrektur på. Begynte også med Frihet av Jonathan Franzen i dag. Mhm, bøker!

– Jeg var på kino med Heidi på fredag. Vi så Black Swan. Jeg kommer sikkert til å se den en million ganger til på kino før den kommer på dvd og så kommer jeg til å slite ut dvden. Filmen er så inspirerende og jeg kjenner meg igjen i Natalie Portmans rolle på flere måter. Ikke at jeg er en gal, selvdestruktiv ballerina, men…

– Jeg fikk gratis akupunkturtime på lørdag. Som student er det viktig å slå til når man får tilbud om noe som er gratis, og det var veldig deilig å bare ligge rett ut på et varmeteppe og kjenne hvordan kroppen slapp taket på hverdagen.

– Jeg ble ferdig med videoen til min 3 Minutter-koreografi! Etter å ha utsatt det altfor lenge tok jeg omsider tak i nakken og plasserte meg foran datamaskinen i et par timer, satte sammen videoklipp og tekst, og endte opp med en to minutter og 59 sekunder lang video som er akkurat slik jeg vil ha den.

– Jeg har kjøpt inn ting jeg trenger til mitt 3 Minutter-kostyme, nå gjenstår bare å fikse og sette sammen dem. Male litt og sy litt, det er fint tidsfordriv, det.

– På mandag fikk jeg en interessant melding fra noen som lurte på om jeg kunne tenke meg å være med på et spennende prosjekt fremover og utover 2012.

– Jeg har Zorropusen min på fanget, og han maler som et middels stort sagbruk <3

4 kommentarer til “[Fokus]

  1. Du får si ifra om ventetiden er for tungt. Jeg så filmen første gang i kveld. Heeeelt fenomenalt fantastisk. Den sitter skikkelig… Har denne uke bildetema «fang en melodi». Kanskje jeg må snakke med deg for noen ballerinabilder… Har tenkt på å fange en klassisk melodi. Klarer du en svanepose og lyst til å bli tatt bilde av? Let me know. Skal inn til Oslo med kamera på torsdag! Klem

    1. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves ;) Og jeg foretrekker å betale for filmene jeg skal eie.

      På torsdag blir det ikke svanedans, dessverre. Bare… bevegelser jeg helst ikke klassifiserer som dans :p Fredag kan jeg heller ikke, det er den eneste dagen denne uken jeg har mulighet til å sove litt lenge. Jeg trenger det veldig! :)

Comments are closed.