[Flekktroll og kollektivtrafikk]

2

En ting jeg har funnet ut mens jeg har vært på reisefot, er at det ikke er lett å være atopiker når man reiser rundt. Vannkvaliteten i USA er nokså varierende, men sjelden like godt som vi bortskjemte nordmenn har. I tillegg er det mye trafikk overalt, ergo mye eksos og skitt i luften. Jeg ser ut som en flekktroll stort sett hele tiden fordi alle faktorene, samt stress, får eksemet mitt til å blomstre. Heldigvis har jeg funnet et par kremer fra LUSH som jeg synes virker veldig beroligende på eksemet. Men jeg må innrømme jeg har hatt litt dårlig viljestyrke når det gjelder å la være å klø på den ømfintlige huden. Min siste kløtokt førte til at jeg nå har et relativt stort, brunt skrubbsår i ansiktet. Min unnskyldning: Det var SÅ deilig… (Jeg tuller ikke, det var nesten som å klø meg til orgasme! Er det rart det er så vanskelig å la være å klø?!) Jeg har omsider gått til innkjøp av antihistaminer og ekstra sterke omega 3-tabletter, så forhåpentlig blir det litt mindre fristende å gi etter for kløen heretter.

En annen ting jeg har funnet ut, er at alle menneskene jeg kjenner som har vært i Los Angeles og klaget over at det er umulig å komme seg noe sted uten bil, tar feil. Jeg har ikke lappen, så jeg kan ikke leie bil. Isteden har jeg skaffet meg 7-dagers klippekort for Metro-bussene og undergrunnen. Jeg har ennå til gode å oppleve noen problem med å komme meg fra A til B i kollektivtrafikken her i Los Angeles. Ja, det er lange avstander, men det er ikke akkurat avstander som regnes i lysår. Dessuten er det mye interessant å se utenfor bussvinduet mens man kjører rundt. Så hvis du tror du må leie bil når du er i Los Angeles, tro om igjen!

Jeg har forresten flyttet fra Ipek i North Hollywood til Hank i West Hollywood, ettersom Ipek snart får besøk av foreldrene sine og det blir for trangt i leiligheten hennes. Hank er TV-produsent, leiligheten hans er kjempefin og han har kjøpt hele FIRE bokser Ben & Jerry’s-iskrem bare til meg! That guy is a keeper ♥

2 kommentarer til “[Flekktroll og kollektivtrafikk]

  1. Woohooo!
    Tok selv buss i LA. Det var ikke noe stress, det var lett å finne riktig buss. Det eneste som var litt pes, var alle de gærne menneskene på bussen… For det er virklig sånn at det er de som ikke har råd til bil som kjører buss der borte… Så følte meg ikke alltid trygg.
    Dessuten var det moro at alle ville snakke med oss på bussen. Vi fikk vite at vi ikke var så hvite, siden vi var nordmenn burde vi vært hvitere… og vi spiser visstnok mye fisk :P

    1. Skjønner hva du mener ;) Forleden var det en eldre mann som satt og snakket med en usynlig venn på bussen, veldig høylytt også!

Comments are closed.