[Fløy en liten blåfugl]

0

Ingenting er bedre enn å ta seg en varm dusj og pakke seg inn i pledd etter en lang dag med hodepine og flydur i hodet. Jeg hadde så ille hodepine i kveld at jeg holdt hendene for panna hele veien hjem fra Bærum. Jeg regner med at hodepinen var et resultat av dårlig væskeinntak og veldig stram hårknute.

Den stramme hårknuten skriver seg fra dagens fotosession. Vi har fått i oppgave å fotografere en fra gruppa. Ine fotograferer meg og vice versa. Idag fikk altså alle som befant seg på Karl Johan gleden av å se meg i full ballerinamundur.


Drakten som jeg hadde på meg idag, lånte vi fra KGB. Tidligere er den blitt brukt til Blå Fugl-variasjonen fra Tornerose.

Moro.

På skolen på mandag fikk vi i oppgave å gå ut på gata og fotografere ukjente mennesker. Jeg tok bilde av fire stykker. En fyr som hadde røykepause utenfor Free Record Shop, en jente med dreads på Oslo S, han som jobber i tebutikken på Byporten og ei som jobber på Body Map. Det var gøy!

Senere på dagen gikk jeg forbi Idol-Kurt etter lyttetreningen. Vurderte å spørre ham, men han så ut til å ha det litt travelt (og jeg turde ikke spørre uten tolk, pyse).

Lyttetrening = Sehr gut. Jeg gjør fremskritt, ja.

Mandag kveld var det moderne og ufrivillig kveldstur i stiv kuling. Vi pratet om politikk, reise og musikk for å få tiden til å gå. Da bussen omsider kom, var Karianne og jeg gjennomfrosne. Isj.

Begynner å bli litt kald og trøtt nå. Brukte opp den siste resten av energien min på å irritere meg grønn over spanelista på GS. Maken til idiotisk påfunn. «Spanelisten er en enkel, men effektiv sjekkemetode!» Hvordan kan de kalle det effektivt når man må legge til halve GS før det dumme hjertet popper opp? Hadde vært mer effektivt om det var mulig å finne ut hvem som spaner ved hjelp av eliminasjonsmetoden.

Jeg kler ikke å være grønn, så det er vel best at jeg logger av og legger meg nå. Mamma spurte etter en lang oppdatering da jeg var hos henne ikveld. Oppdrag utført, senga neste.