[Vrak]

0

Hodepine hele dagen. Den forsvant ikke engang da jeg tok meg en liten lur i ettermiddag. I tillegg ble jeg velsignet med øresus igjen. Heldigvis varte det verste i bare 15-20 minutter, så forhåpentligvis slipper jeg å legge meg med høreapparat og mp3-spiller for å overdøve «bråket».

Moro.

Idag hadde vi den første timen i digital bildebehandling. Dårlig luft, sent på dagen og MYE prat er ingen god kombinasjon. Men jeg tror jeg fikk med meg noe av det læreren sa. Vi får heldigvis notater på e-post. Lærerne våre er flinke til det med å sende oss notater på e-post. Det er spesielt fordelaktig for meg.

På hjemveien fikk jeg med meg 10 gratis DVD-R-plater (studentkalenderen er full av diverse rabattkuponger, hurra! Men jeg venter fremdeles på gratis-posen som liksom skal deles ut til studenter…?) og jeg kjøpte en flaske eplemost fra Askim Frukt- og Bærpresseri. Verdens beste eplemost.

Gikk forbi Ingrid Lorentzen også! Kult. Har aldri sett henne på så nært hold i virkeligheten før. Har bare sett henne på scenen i Nasjonalballetten mens jeg satt nest-nest-bakerst på balkongen.

Jeg skal legge meg nå. Er litt lei av å være meg akkurat nå: Hodepine, øresus, utsletthelvete, evig strekk på innsiden av låret, vridd kne und so weiter.