[Boyband i fotostudio]

0

Idag skulle vi til studioet til læreren vår i Gamlebyen. Jeg hadde faktisk glemt det, men heldigvis fikk jeg melding fra tolken min med spørsmål om vi skulle møtes utenfor skolen eller på studioet. Fikk det litt travelt og fant frem kartboka. På veien gjennom Grønland traff jeg flere fra klasse min, så da slapp jeg å gå meg vill midt oppi stresset, hihi.

Etter mye prat om detaljer, lys og lure triks, fikk vi lov til å prøve å ta bilde med studiolys. Det ble mye skøy etterhvert som vi ble vant til utstyret. Vi fikk også hver vår ting som vi skulle fotografere i passende setting. Jeg fikk en liten porselensmugge og endte opp med å vasse i vannspeilet ved Middelalderparken i et forsøk på å få muggen til å se ut som om alt vannet i hele verden renner ut fra den.

Til middag idag hadde jeg fajitas med kylling. Ferdigrett fra Fersk. Det smakte ikke så veldig godt. Helt greit. Litt for mye sursøt og ikke noe ris. Det skal være ris i fajitas, synes jeg. Nå vet jeg iallefall hva jeg ikke skal spise til middag igjen.

Snart skal jeg pelle meg ut til Sandvika. Sov litt istad og drømte at klokka var 20 da jeg våknet. Tenkte at jeg bare skulle droppe dansen siden jeg er sen allerede og sovnet igjen i drømmen. Drømme at jeg sover, haha. Det er så deilig å sove litt på ettermiddagen nå som jeg har den fine stolen å sitte i. Den er perfekt.

Imorgen er det fotosession. Jeg skal ta bilder av Ine i 50-tallsklær og hun skal ta bilde av meg som ballerina igjen for bildene på tirsdag ble ikke helt som de skulle være. Etter det skal jeg sitte på skolen noen timer og redigere bilder. Har ikke Photoshop her og klarer ikke åpne råfilene heller. Jeje.