[Fjærball og allegro]

0

Mesusah ble med og matet gakk-gakker. Det var en del duer der som også sloss om maten og vi endte opp med å bli vaglepinner for et par duer, haha. Moro med en halv kilo fjærball på armen.

Etterpå spiste vi is mens vi spaserte nedover Bogstadsveien mot Elsker. På veien fant vi jammen en kylling som jeg ikke hadde fra før! Har ikke lastet opp den enda. Lat.

På Elsker traff vi på et par Jaffis-folk og Kristoffer. Vi ble sittende i rundt en halv time og prate før jeg måtte på dansen. Denne gangen hadde jeg vett nok til å putte dansetøyet i veska, så det ble ikke noe stress.

Jeg følte meg skikkelig flink i dagens time. Spesielt på slutten når læreren kom bort til meg og sa: «Anne-Line, du gjorde det veldig bra. Skikkelig bra!» Whee! Tror kanskje jeg skal begynne på Spin Off til vår. Tenke litt på det inntil videre.

Hoppe-delen av klassen tar knekken på føttene mine. Jeg er ikke så begeistrert for allegro, men må man så må man. Trenger bare trene opp styrken i føttene. Kanskje på tide å finne frem gummibåndet som jeg kjøpte for evigheter siden?