[I mangel på en bedre tittel: Gakk-gakk!]

0

På tide å kvitre litt her, kanskje? Sitter og ser på Alt om min mor, den n’te filmen fra 1001-boka. Jeg har sett så mange filmer denne uken at jeg får litt dårlig samvittighet for at jeg har forsømt bøkene mine. Skal jo liksom rekke å lese tolv bøker før neste år. Minst.

Har lånt Club de femmes og Sunset Boulevard, kjøpt Prinsesse Mononoke og Children’s Hour (ikke med i 1001-boka, men sikkert fin for det) og ønsket meg Rebecca av lillebror. Med denne farten kommer jeg gjennom hele boka på litt under fire år, haha.

Nok filmpjatt.

På tirsdag trente jeg og danset før jeg spiste middag med mamma på Egon. Bursdagsgave fra henne var veske og billett til Starlight Express i Oslo Spektrum i november. Gleder meg! Andrew Lloyd Webber-musikal på rulleskøyter. Knæsj.

Igår spiste jeg lunsj med Louise, Jenny og Ida. De vil gjøre det til en tradisjon å spandere middag på meg på bursdagen min, hihi. Neste år (tredje gang) blir det tradisjon. Vi hadde det så koselig at jeg glemte å passe tiden. Jeg hadde selvfølgelig ikke med meg dansetøy, så jeg løp innom La Danse og kjøpte strømper og drakt. Skiftet i prøverommet og la på sprang til Spin Off.

Kom ti minutter for sent, men gikk bare glipp av én øvelse og var gjennomvarm av all løpingen, heldigvis!

Etterpå var det en kjapp dusj før jeg jogget (veldig så mye løping det blir på meg når jeg skal noe! Snart kan jeg vel være med på VM i løping…) til Hard Rock Café og spiste middag med pappa og Ragna. Av pappa fikk jeg flybillett til Brasil i desember og av Ragna fikk jeg gavekort til kino. Det blir mye kino på meg, ja!

Til dessert ble det marsipankake hos meg. Skikkelig mett (og lettere kvalm) til slutt. Slappet av en stund før jeg dro til en venninne. Vi så litt på Carnivale og Imagine You & Me. Søt og morsom film. En av personene i filmen, Cooper, er jo helt teit, hihi. Skikkelig karikatur av desperat hetero som tror han kan omvende lesber, haha.

Idag tror jeg at jeg skal gå en tur i Frognerparken og mate gakk-gakker. Har masse gammelt brød og det er SOOOOL ute. Gakk-gakk. Stå opp fra godstolen og kle på meg først. Det kan ta litt tid. Mesusah: vil du være med og mate gakk-gakker?